Samsung HS3000 Bluetooth Kulaklık ( Çift Telefon Desteği ) Beyaz

Samsung HS3000 Bluetooth Kulaklık ( Çift Telefon Desteği ) Beyaz





























Clip-on tasarımı ile kullanımı hem kolay hemde rahat. Çıkartılabilir kulaklık sayesinde istediğiniz 3,5mm kulaklık ile kullanabilirsiniz. HS3000 modern, kanforlu ve dinamik tasarımı ile günlük yaşamınızda tam da ihtiyacınız olan bluetooh kulaklıktır.

Sesli Komutlar İle Daha Kolay Kullanım

İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca ve Çince sesli bigilendirmeler ile kullanımı daha kolay. Hatta bu dillerde ona sesli komut bile verebilirsiniz.

Mod seçenekleri


SoundAlive, stereo surround ve kaliteli ses aktırımı teknolojileri ile size mükemmel bir kulaklık deneyimi yaşatır. Normal, Vocal ve Instrumental modlarından birisini seçerek o anki aktivitenize göre en iyi deneyimi sunar.

APT-X ile zenginleştirilmiş ses


En iyi bluetooth teknolojisi olan APT-X e sahiptir. Bu sayede kablosuz bağlantı (Bluetooth) da ses kaybı veya bozulması yaşamadan adete bir kablolu kulaklık kullanır gibi müziklerinizi dinleyebilir, görüşmelerinizi yapabilirsiniz.
Teknik Özellikler
 
Ağırlık: 13,2g
Boyut: 53.5 x 21.5 x 9.6 mm
Konuşma / Müzik süresi: 7 / 6 saate kadar
Bekleme süresi: 170 saate kadar
Bluetooth Bilgileri: BT Class: 2 / BT Ver: 3.0, HFP / HSP / A2DP / AVRCP
Çok Tuşlu Kontrol:    Müzik: Play/Pause, İleri/Geri, Ses +/-
                                   Çağrı: Cevapla/Sonlandır
                                   Ekstra: Mode Seçim, Sessiz
 


 
 
 
Samsung HS3000 Bluetooth Kulaklık, kullanıcıların telefon çağrılarından vazgeçilmez müzik koleksiyonlarına kadar her şeye eller serbest erişmenin keyfine varabilmeleri için benzersiz bir tasarıma sahiptir. Diğer özellikler, stereo kalitesinde kulaklığı, 5 dilde sesli mesaj, SoundAlive™ ve APT-X'li gelişmiş ses özelliğini içermektedir. HS3000, fiziksel olarak sizi her şeyi yapmanız zahmetinden kurtararak temel iletişiminize ve eğlence içeriğinize kolay bağlantı sağlayacak şekilde yoğun yaşam tarzları için idealdir. Mükemmel!
 
FOTOĞRAF GALERİSİ
 
  • image
 
 
 
ÖZELLİKLERİ
 
HS3000 ile daha fazlasını yaşayın
Samsung HS3000 Bluetooth kulaklığınızın keyfine varmanın daha fazla yolunu keşfedin. Eller serbest kulaklık ayrıca sizi muhteşem stereo / mono ses deneyiminin içine sokan çıkarılabilir kulaklık özelliğine sahiptir. Aktif yaşam tarzları için mükemmel olan HS3000 modern konfor ve çağdaş tasarımla en son Bluetooth teknolojisini bir araya getirmiştir.
Kolay Sesli Mesaj uyarılarıyla kontrol sağlayın
Yenilikçi sesli mesaj uygulamasının olduğu eller serbest deneyimi rahatlığını ileri seviyeye taşıyan Samsung HS3000 Bluetooth kulaklık, durum güncellemeleri ve uyarılardan bağlantı durumu mesajlarına kadar her şeyi sesli mesajların yardımıyla sağlamaktadır. İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca ve Çince olmak üzere beş dilde mevcut olan bu Sesli Mesajlar, eller serbest rahatlığına başka bir boyut katar.
SoundAlive ile Bluetooth'unuza hayat verin
Kaliteli stereofonik surround ses ve optimize edilmiş Ses Akışı sunan Samsung’un HS3000 Kulaklığıyla ve muhteşem SoundAlive özelliğiyle ses deneyiminizi arttırın. Normal, Vokal ve Enstrümantal modları özelliğiyle aktivitenize bağlı olarak deneyiminizi tasarlayabilirsiniz. Telefon çağrılarından favori şarkılarınıza kadar deneyiminiz tek kelimeyle daha iyidir.
Daha zengin ses için sadece APT-X uygulayın
APT-X codec teknolojisinin eklenmesiyle en iyi Bluetooth dijital ses deneyimini yaşayın. Mevcut Bluetooth bant genişliği gereksinimlerine mükemmel şekilde uyan şifreli iletimin optimize edilmesiyle oluşturulan ses kalitesi kablolu ses sistemlerinkiyle boy ölçüşmektedir. Bu gerçekten çarpıcı bir deneyimdir ve favori müzik parçalarını daha yüksek seviyeye taşıyacaktır.
Gelişmiş gürültü azaltma ile iletişiminizi geliştirin
En son gürültü azaltma ve eko kaldırma teknolojisiyle Samsung Bluetooth Kulaklık iletişim kalitesi seviyesini arttırır. Yoğun alanlar için mükemmel olan Çift Mikrofon sistemi, ses netliğini geliştirirken dikkat dağıtıcı sesleri ortadan kaldırır.
İki telefon, Bir Bluetooth Kulaklık!
Samsung HS3000 Bluetooth Kulaklık ve çok nokta teknolojisi sayesinde iki Bluetooth'un etkin olduğu cep telefonuna erişmenin keyfine varın. Yeni sürüm, ilk çağrınızı Bekleme moduna almak suretiyle birden fazla çağrıya yanıt vermenizi de sağlamaktadır, bu sayede diğer cep telefonundan gelen ikinci bir çağrıya da yanıt verebilirsiniz.

X